Fysiodema 

Fysiodema distribuerar fem banbrytande hjälpmedel för rehabilitering. 

LymphaTouch® / PhysioTouch® är ett revolutionerande nytt fysioterapeutiskt hjälpmedel. Hjälpmedlet ökar effektiviteten i det lymfatiska systemet genom att använda undertryck som lyfter vävnaden, vilket stimulerar lymfflödet och läkningsprocessen. Vibrationsfunktionen är mycket effektiv för att bryta upp bindväv och efterföljande dränering. Den terapeutiska effekten är baserad på bildandet av ett negativt tryck (sug) i behandlingsmunstycket, för stimulering av lymfflödet. Under hela loppet av behandlingen, analysera LymphaTouch® huden och de mekaniska egenskaperna hos den underliggande vävnaden. Resultatet av analysen används för att kontrollera intensiteten i behandlingen. Detta mätbaserade tillvägagångssätt garanterar enkel användning med optimal patientbehandling. 

AlterG® löpband är en viktavlastande G-tränare – en enkel, säker och smärtfri möjlighet till att återfå och träna balansen samt förbättra gångförmågan i samband med skador, neurologiska tillstånd och övervikt.  

Bionic® Leg är en unik datorstyrd enhet som placeras på benet och reagerar på patientens försök till rörelse. Bionic® Leg är specialdesignat för att ge stöd åt hållningen och förbättra gångförmågan samtidigt som den hindrar patienten från att falla.  

Kaatsu® träning är en typ av styrketräning som på kort tid ger signifikant effekt av träningen redan vid låg eller ingen belastning. Kaatsu-band används säkert och effektivt av atleter och icke-atleter i alla åldrar, sportgrenar och färdigheter, för att få muskelstyrka, ökad rörlighet och förbättrade resultat. 

TensioMyoGraphy är en ny, noggrann och effektiv mätmetod som mäter musklernas sammandragningsförmåga via en sensor utanpå kroppen. Med TensioMyoGraphy får du inblick i vad som händer i muskeln vid muskelkontraktion – utan att vara invasiv. 

Kontakt:  
Fysiodema ApS 
Adm. dir. Kaare Fiala 
Telefon: +45 7026 2363 
E-mail: fysiodema@fysiodema.dk   
Adress: Egernvej 69, 2000 Frederiksberg